Консервиране на кайсии

вход през zajenata.bg
467770

Кайсиево желе

• 2 кг кайсии

• 1 кг ябълки
• 1 кг захар
• 1 ч.л. лимонтозу

Нарязваме плодовете на парченца, заливаме ги с вода и ги варим до омекване. Прецеждаме сока през тензух, докато е топъл. Сипваме захарта и варим до сгъстяване. Прибавяме лимотозу и варим още 5 мин.

Насипваме горещото желе в топли буркани и затваряме. Обръщаме бурканите да се вакуумират. Не стерилизираме. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft