Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
788321

Как се прави Омлет

Необходими продукти:

3 яйца
25г. салам(шунка)
25г. кашкавал
25г. масло
25г. топено сирене
1 с.л. вода
половин домат
1 корнишон
половин зелена чушка
сол
Начин на приготвяне:

Яйцата се разбиват малко с вода. Загряваме тефлонов тиган с маслото и изсипваме яйцата, посоляваме. Предварително сме нарязали салама,кашкавала,топеното сирене не кубчета. Домата и чушката и корнишона на колелца. Яйцата са започнали да се запържват и поръсваме отгоре кубчетата от кашкавала,салама и сиренето. Хубаво е да се обърне целия омлет да се запече,но може да се разреже на половина и по лесно се обръща като се запече в/у едната половина се слага домата на колелцата и чушката посолява малко и захлупваме с другата половина.

Сервираме в чиния и отгоре нареждаме краставичката на колелца и пак посоляваме малко.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft