Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
788214

Как се приготвя Фондю

Необходими продукти:

# 100г. пушено сирене
# 100г. топено сирене
# 100г. крема сирене
# 100г. саламурено сирене
# 100г. кашкавал
# 150г. бяло вино
# 25г. нишесте
# 100г. масло
# индийско орехче
Начин на приготвяне:

Всички сирена и кашкавал се настъргват слагат се в тефлонов съд долива се маслото виното и се бърка. Вари се до еднородна смес на слаб огън,ако е рядко се добавя нишестето за сгъстяване. Сервира се топло с препечени филийки или кротончета като се топят във фондюто и с туршия или салата. Ако изстине леко се претопля.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft