Карамелена торта с кроасани

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Карамелена торта с кроасани
Карамелена торта с кроасани
admin
Добавена от: admin
158663
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За блата:
200 г кроасани с шоколад
 

За крема:
1 л. прясно мляко
6 яйца
2 пакетчета ванилия
1 ч.ч. захар

Време: 30 минути

Във форма за торта с пръстен се карамелизира захар и се обливат стените с получения течен карамел. След като изстине, на дъното се нареждат кроасаните (200 г). Яйцата (6 бр)се разбиват със захарта (1 ч.ч.), ванилията (2 пакетчета) и прясното мляко (1 л.). С тази смес се заливат кроасаните. Тортата се пече на водна баня във фурната до готовност. Щом изстине, се отделя сосът и тортата се обръща в поднос. Полива се с отделения карамелен сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft