Какво да сготвя набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
534921
Карамелизирани картофи

Карамелизирани картофи

* 1 кг картофи
* 3 с.л. масло
* 1/2 ч.ч. кафява захар
* 1 с.л. портокалова кора
* сол
Картофите (1 кг) се обелват и сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се нарязват. Разтопява се маслото (3 с.л.) в тиган и се добавят картофите, захарта (1/2 ч.ч.) и портокаловата кора (1 с.л.). Пържат се 6-7 минути, докато захарта се карамелизира и картофите се позлатят.
 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft