Картофена мусака с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Картофена мусака с кисело зеле
Картофена мусака с кисело зеле
admin
Добавена от: admin
13606
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Изпържете (само от едната страна) обелените и нарязани на кръгчета картофи в сгорещена мазнина. Задушете нарязаното на ситно кисело зеле в няколко лъжици мазнина и малко зелев сок или вода, след което добавете подправките. Сложете половината картофи в намазнена тава, покрийте със зелето, а върху него наредете останалите картофи. Поръсете ястието с малко мазнина и разбитите с млякото яйца. По желание в заливката може да добавите малко настърган кашкавал. Изпечете мусаката в силна фурна.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft