Картофени тиганици с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Картофени тиганици с кайма
Картофени тиганици с кайма
admin
Добавена от: admin
63080
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

12 картофа

40 мл олио

40 гр. масло

3 скилидки чесън

сол на вкус

За плънката:

400 гр. кайма (смес)

сол и подправки на вкус

Измийте и обелете картофите. Настържете ги, посолете, добавете маслото, олиото и разбъркайте добре. Оформете от сместа тиганици (плоски кюфтета) и ги изпържете от двете страни в загрято олио. След това ги слепете с каймата, подредете в тава и сложете да се пекат във фурната в продължение на 20 минути. Преди да поднесете, поръсете с намачкан/счукан чесън.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft