Рецепти за постни ястия

вход през zajenata.bg
776717

Картофки по селски

Продукти:

1 кг едри картофи
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
черен пипер
2 с.л. царевично брашно или галета
копър за поръсване
олио за пържене

Приготвяне:

Картофите се измиват и се сваряват необелени в подсолена вода. После се обелват и се нарязват на едри резени. Овалват се в предварително смесените подправки и се изпържват в сгорещеното олио. Отцеждат се върху кухненска ролка. Поръсват се с копър преди поднасяне.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
постни ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft