Кашкавал пане

вход през zajenata.bg
Кашкавал пане
admin
Добавена от: admin
206318
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Кашкавалът се нарязва на четири триъгълни парчета с дебелина 1 см. Яйцата се разбиват с 1 с.л. вода. Всяко парче кашкавал се потапя първо във вода, после се овалва хубаво в брашно, разбито яйце и галета. Така приготвените парчета се слагат в камерата на хладилник за 1-2 часа да се стегнат. В по-дълбок тиган или фритюрник се загрява добре олио и преди да се изпържат, парчетата кашкавал, се потапят отново в яйце. Когато добият златист цвят, се обръщат и от другата страна. Изваждат се върху салфетка, да попие мазнината и се сервират с гарнитура от прясна салата или пикантен сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft