Кокоша курбан чорба

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Кокоша курбан чорба
Кокоша курбан чорба
admin
Добавена от: admin
32063
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Птичето месо се нарязва на порции, залива се със студена вода и се вари заедно с нарязаните мор­кови, корените магданоз, черен пипер, дафинов лист и сол на вкус. Докато месото омеква, в мазнината и малко топла вода се за­душава ситно нарязаният лук, заедно с брашното. Объркват се с 1 ч.л. червен пипер и се раз­реждат с част от бульона от варенето на кокошката. Получената застройка се изсипва в курбана. Добавят се чубрица и джоджен на вкус. Щом месото е готово, се прибавя оризът и се вари до готовност. Готовият курбан се посолява на вкус и се поръсва с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft