Консервиране на кайсии

вход през zajenata.bg
467897

Конфитюр от кайсии

Необходими продукти: 1 кг кайсии, захар 800г, 3 лимона

Начин на приготвяне:  обелвате плодовете, след което ги слагате в купа заедно със захарта и добавяте сок от 2 лимона и кората от третия. Завийте сместа добре и я сложете в хладилника, трябва да престои около 12 - 13 часа. На следващия ден варете сместа около половин час на умерен огън като постоянно разбърквате, защото има опасност да загори. Докато сместа е гореща се изсипва в буркани и се затваря. Конфитюрът е готов за зимата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft