Лазаня с кисело зеле

вход през zajenata.bg
Лазаня с кисело зеле
admin
Добавена от: admin
33314
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 гр. кайма
1500 гр. кисело зеле
100 гр. кромид лук
2 бр. яйца
100 гр. кашкавал
10 гр. брашно тип 500
1 ч.л. червен пипер

Към каймата се прибавят ситно нарязаният лук, червеният пипер, брашното и половината мазнина. Сместа се посолява и се пържи 2-3 минути. В останалата мазнина се задушава няколко минути зелето, нарязано на ситно. В тавичка се нареждат на пластове кайма и зеле, като се започне от мляното месо и се завърши с пласт от зеле. Ястието се залива с вода (да се покрие) и се пече в средно гореща фурна. След като изври водата и омекне зелето, се прибавят разбитите яйца и отгоре се наръсва с настъргания кашкавал. Ястието отново се запича и се поднася поръсено с черен пипер.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft