Рецепти за лазаня

вход през zajenata.bg
287421

Лазаня с Маскарпоне

320 г готов доматен сос за паста
9 сухи кори за лазаня
200 г сирене Маскарпоне
200 г сирене Моцарела
смлян черен пипер

• Фурната се загрява на 190 С.
• Огнеупорна тава (2 л) се намаслява.
• На дъното се поставя 1/4 от доматения сос.
• Отгоре се поставят 1/3 от корите за лазаня.
• Намазват се с 1/4 от Маскарпонето и се поръсват с 1/3 от настърганата Моцарела.
• Така се нареждат още 2 реда.
• Най-отгоре се завършва с доматен сос, Маскарпонето и Моцарелата.
• Поръсва се с черен пипер.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft