Леле какви шишчета ядох, пръстите си облизах 2 пъти, но най- важното за приготвянето им не ви трябва скара- за зимата просто перфектно

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Леле какви шишчета ядох, пръстите си облизах 2 пъти, но най- важното за приготвянето им не ви трябва скара- за зимата просто перфектно
Леле какви шишчета ядох, пръстите си облизах 2 пъти, но най- важното за приготвянето им не ви...
131692
Леле какви шишчета ядох, пръстите си облизах 2 пъти, но най- важното за приготвянето им не ви трябва скара- за зимата просто перфектно
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необичайна рецепта за шишчета от месо , без скара! Трябва да ги опитате!

Ние ви гарантираме, че тази рецепта за шишчета от месо ще ви изненада, тъй като не са ви необходими скара и въглища.

 

Необходими продукти:

– Свинско месо (пържоли) – 1 килограм
– Бекон – 250 грама
– Лук – 2-3
– Сок от ½ лимон
– Вода – 100 милилитра
– сол
– пипер
– кориандър
– Подправка за барбекю

 

Начин на приготвяне:

Измийте и нарежете месото на малки парченца. Добавете сол, черен пипер, подправки и лимонов сок.

Лукът се нарязва на колелца и се добавя към месото.

Добавете водата. Оставя се да се маринова в продължение на половин час.

Нарежете бекона на тънки ивици.

Наредете на шиш месото, като редувате бекон и лук.

В долната част на бурканите поставете останалия лук. Във всеки буркан сложете по 4-5 “шишчета”.

Затворете буркана с фолио.

Важно! Бурканът трябва да бъде сух отвън.

Поставете в студена фурна (за да не се счупи буркана) на 180-200 ° С за 60-80 минути.

Внимателно отваряйте фурната, за да не се счупят бурканите от температурната разлика.

Получи се невероятно вкусно барбекю!

Бон апети !!!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft