Лесен омлет с риба тон

вход през zajenata.bg
Лесен омлет с риба тон
admin
Добавена от: admin
11933
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 яйца
1 малка консерва риба тон в олио
1 малка скилидка чесън
половин глава лук
смлян черен пипер
20 г масло

Маслен сос:
60 г масло
магданоз
лимонов сок
сол 

Оставяме консервирания тон да се отцеди от олиото, смиламе го, разбъркваме със счукания чесън, ситно нарязания лук и черен пипер и изпържваме сместа в масло.
Приготвяме масления сос:
разбиваме маслото до побеляване, прибавяме ситно нарязан магданоз, сол и лимонов сок.
Стопяваме една четвърт от масления сос в тиган, прибавяме 2 разбити яйца, една четвърт от рибената смес и изпържваме омлета.
По същия начин приготвяме останалите три омлета.
Поднасяме веднага.
Олиото от консервата можем да използуваме за приготвяне на пълнени яйца, пълнени чушки и т. н.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft