Как се празнува Ивановден и какво да сложим на трапезата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесно свинско печено за Ивановден
173905

Лесно свинско печено за Ивановден

Необходими Продукти
1 1/2 кг. свинско месо от бута
2 моркова
парче сланина
чер пипер
5-6 скилидки чесън
сол
Приготвяне или как се готви ястието
Месото се обезкостява. Сланината и морковите се нарязват на ивички. В месото се правят джобчета с остър нож, които се пълнят с чесъна, сланината, морковите и чер пипер. Насолява се. Месото се овързва с конец. Увива се с метално фолио. Пече се 1 1/2часа в умерена фурна.

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft