Лучена торта с бутер тесто и кашкавал

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Лучена торта с бутер тесто и кашкавал
Лучена торта с бутер тесто и кашкавал
admin
Добавена от: admin
24222
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

за 6 порции:
250 г бутер тесто
10 малки глави лук
30 г краве масло
1 чаена лъжичка захар
6 яйца
20 г сметана
150 г настърган кашкавал
щипка настъргано индийско орехче
1 чаена лъжичка мащерка
сол
черен пипер

Разточете леко тестото и го поставете във формата така, че да се получи нисък борд. Набодете с вилица, покрийте с пергаментова хартия и поставете отгоре сурови бобени зърна. Изпечете до полуготовност - 15-20 минути при температура 210 С. Нарежете лука и го запържете в олиото, добавете захарта и задушете на тих огън 20 мин, разбърквайки от време на време. Махнете пергамента и зърната от кошничката и я запълнете с лука. Смесете яйцата, сметаната, кашкавала, индийското орехче, мащерката, посолете със сол и черен пипер. Залейте с тази смес лука и печете 15 минути при температура 210С.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft