Малинова Павлова

вход през zajenata.bg
Малинова Павлова
admin
Добавена от: admin
13536
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 белтъка
1 щипка сол
1 пълна догоре чаена чаша захар
За крема:
250 г сметана заквасена
120 г крема сирене
1 ванилия
2-3 суп. лъж. пудра захар
За украса: шепа малини 

Разбийте белтъците със солта и постепенно добавете захарта до сгъстяване и получаване на стегнат крем. В тава за печене поставете хартия, намажете с олио и оформете блат от белтъчения крем. Поставете в загрята на 100 градуса фурна и печете около 100-120 минути. Извадете и оставете да изстине.
Пренесете блата в чиния за торта внимателно. Разбийте сметаната с крема сиренето, пудрата захар и ванилията с миксер до получаване на пухкав крем. Покрийте с крема равномерно блата. Украсете с малините отгоре – само в кръг или равномерно по цялата повърхност на тортата. Може да поръсите малко пудра захар върху малините!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft