7 Януари 2014
71615
Едно от най-големите предизвикателства в кухнята е да приготвим риба , която има много и тънки, остри кости. Има една малка кулинарна тайна за приготвяна на риба, с която ще ви помогне да се справите с нелеката задача, както и да я направите по-вкусна.
Този номер е чудесен за малки риби като каракуда, платика, червеноперка и други, които имат малки кости. Не се налага да ги препържвате, за да не усещате костиците им, защото това увеличава рисковете за здравето. Наместо това, изчистете рибата и с остър нож направете разрези по цялата й дължина, без да засягате гръбнака. В образувалите се отвори сложете нарязан на шайби лук, дафинов лист и други подправки по желание. Загрейте добре олиото и изпържете за съвсем кратко време всяка овкусена риба.
Така тя ще стане по-полезна, по-ароматна и вкусна, а освен това, няма да има кости. А ако се чудите къде са отишли, те просто са се стопили от горещото масло или са омекнали така, че да не се усещат изобщо, докато сдъвквате рибата.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари