Мама точеше корите, аз ползвам готови. Вкусът си е същият: устата се пълнят със слюнка като я видиш, а после се губиш в сочната плънка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Мама точеше корите, аз ползвам готови. Вкусът си е същият: устата се пълнят със слюнка като я видиш, а после се губиш в сочната плънка!
Мама точеше корите, аз ползвам готови. Вкусът си е същият: устата се пълнят със слюнка като я...
36992
Мама точеше корите, аз ползвам готови. Вкусът си е същият: устата се пълнят със слюнка като я видиш, а после се губиш в сочната плънка!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази баница със сирене и кашкавал е сбъднатата мечта на всички любители на богатата и сочна плънка ! Направо се изгубваш във вкуса ѝ!

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

500 г кори за баница

500 г сирене

5 яйца

2 ч.ч. прясно мляко

1 ч.ч.настърган кашкавал

1 ч.ч. масло

2 с.л. олио

4 сухара

1 с.л.ситно нарязан магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Сиренето настържете или натрошете, после натрошете и сухарите.

Разбъркайте ги заедно с прясното мляко, настъргания кашкавал, разбитите яйца и магданоза (може да го пропуснете). Намажете тавичката с олиото, след което започнете да редете в нея корите. Мажете ги с маслото, а между тях слагайте от плънката плънка. Когато сте готови, завийте краищата на корите навътре. Напръскайте отгоре с 2 с.л. вода и  нарежете на средни по големина парчета. Печете 45 мин във фурна, загрята на 180 градуса. 

 

Източник: Лакомник

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft