Ястия със сьомга

вход през zajenata.bg
439843

Маринована сьомга


 Продукти:
400 г филе от сьомга
2 бр. лимони
2 бр. зелени лимони
1 връзка копър
2 с.л. зехтин
2 с.л. сол
1 ч.л. захар
черен пипер на зърна

 Приготвяне:
Рибата се слага за 30 минути в камерата, за да може да се почисти по-добре от костите. Филето се реже на много тънки филийки с дебелина около 3 мм, поръсват се със сол и захар и се увиват в плътно затворено фолио. След като рибата престои около 6 часа в хладилника, парчетата внимателно се отделят и се изплакват със студена вода. Подсушават се и се подреждат в плато, заливат се със зехтина смесен със сока на лимоните, посипва се със зърната черен пипер и ситно нарязан копър. Чинията се слага отново в хладилник за 30 минути. Рибата се аранжира с парченца лимон и клонки копър.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Вкусни ястия рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft