Мармаладено пиле с хрупкава коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Мармаладено пиле с хрупкава коричка
Мармаладено пиле с хрупкава коричка
admin
Добавена от: admin
5746
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 чаша овкусени хлебни трохи
сол и черен пипер на вкус
3/4 чаша портокалов мармалад
4 с.л. масло
1 с.л. сос Уорчестър
6 пилешки бутчета

Загрейте фурната на 180 градуса. Покрийте плитка тавичка с фолио и сложете отгоре решетка за печене.
В плитка купа или плато смесете с пръсти хлебните трохи, солта и пипера.
Разтопете мармалада, маслото и соса Уорчестър на слаб огън.
Намажете пилешките бутчета от всички страни с мармаладената смес и ги оваляйте в трохите. Подредете ги в приготвената тавичка, така че да не се докосват.
Печете 1 - 1 1/2 часа, в зависимост от размера на бутчетата.
Оставете да изстинат 10-тина минути, преди да поднесете.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft