Минестроне с италианска наденица

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Минестроне с италианска наденица
Минестроне с италианска наденица
admin
Добавена от: admin
9853
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 ч.л. зехтин или растително масло
450 гр. италианска наденица (сурова наденица с анасон и подправки)
1 средно голяма глава лук, нарязана (1/2 чаша)
2 средно големи моркова, едро нарязани (1 чаша)
2 ч.л. сух босилек
2 ч.л. фино нарязан чесън
5 1/4 ч.чаши телешки бульон
1 консерва (410 гр) нарязани домати, неотцедени (могат да се заменят със съответното количество пресни нарязани домати)
1 консерва (440 гр) едър боб, отцеден и изплакнат
1 ч.ч. несварени дребни макарони (100 гр.)
1 средно голяма тиквичка, разрязана наполовина по дължина, след това нарязана на парчета по половин сантиметър (около 1 чаена чаша обем)
1 ч.чаша замразен зелен боб
 

В дълбока тенджера с двойно дъно загрейте растителното масло на средно висока температура. Прибавете наденицата, лука, морковите, босилека и чесъна; оставете да се готви 5 – 7 минути, като периодично разбърквате, докато цветът на наденицата от розов стане кафеникав; отцедете.
Разбъркайте бульона, доматите и едрия боб в тенджерата с наденицата. Кипнете сместа. След това намалете котлона на средна степен; покрийте съда и оставете да ври 7-8 минути, като от време на време разбърквате.
Добавете към останалите продукти макароните, тиквичката и замразения зелен боб. Оставете да заври. Гответе ястието на средно висока температура 5 – 6 минути, като разбърквате, докато зеленчуците са готови, а макароните омекнат.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft