Московски расолник

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Московски расолник
Московски расолник
admin
Добавена от: admin
5724
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 3/4 л месен или костен бульон
500 г говежди бъбреци
2 кисели краставички
250 г киселец или маруля
1 глава лук
парченце целина и корен магданоз
2 големи картофа
1 стрък праз
150 г кисела сметана
оцет
магданоз или копър
черен пипер
сол 

Нарязваме на парченца почистените бъбреци, заливаме с вода, възваряваме и прецеждаме. Отново ги заливаме със студена вода, възваряваме, варим до омекване (около 50 минути) и отново прецеждаме. Междувременно нарязваме на кубчета обелените картофи и краставички и прибавяме към бульона с бъбреците. Изпържваме в масло ситно нарязаните лук и зеленчуци, прибавяме към бульона, посоляваме, поръсваме черен пипер и варим 20 минути. Прибавяме ситно нарязания киселец или маруля, оцет и варим 5-10 минути. При поднасяне поставяме във всяка супена чиния парченца бъбреци, сметана и ситно нарязан копър или магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft