Мързелива пухкава баница с късани кори

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Мързелива пухкава баница с късани кори
Мързелива пухкава баница с късани кори
admin
Добавена от: admin
31656
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Ако искате баницата ви да е по-висока, тогава я направете в някоя по-тясна и по-висока тава. 
Пригответе плънката от всички съставки без корите. Посолете на вкус, ако изварата не е солена. 
Вземете две кори и ги поставете на намазнената предварително тава. Оставете краищата им да висят извън тавата. 
Останалите кори нарежете или накъсайте ситно, след което ги потопете в плънката. 
Включете фурната на 200 градуса. 
От време на време разбърквайте сместа с плънката, така че да не остане непотопено парченце от корите. 
Щом се загрее фурната, прехвърлете сместа с накъсаните кори в тавата и отгоре затворете добре с висящите краища на долните кори. Поръсете баницата с олио и по желание поръсете със сусам. 
Баницата трябва хубаво да се запече, така че щом се зачерви, покрийте с фолио и допечете. Накрая на печенето дръпнете фолиото и допечете още 5 минути.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft