Най-вкусните чеснови картофи досега! Запазете ги за утре, че вече е късно
24 Юни 2017
13899
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Картофите и чесънът вървят ръка за ръка. Затова ви споделяме една чудна рецепта, която да изпробвате още днес.
Необходими продукти:
- 5 картофа
- 100 грама краве масло (меко)
- 5 с.л.
настърган пармезан
1 с.л. сметана
3 скилидки чесън (обелени и намачкани)
3 с.л. магданоз (ситно нарязан)
Начин на приготвяне:
- Обелете картофите и ги сложете да заврят в тенджера. Отцедете водата, когато омекнат.
- В предварително намазнена форма подредете картофите, които предварително сте нарязали по дължина. Намажете всеки картоф с чесновото масло и сложете тавата или формата в предварително загрята фурна. Печете до 250 градуса, в зависимост от фурната, за 10-15 минути.
- Това е всичко. Звучи вкусно, нали? Добър апетит!
- Във видеото по-долу ще видите друга много хубава рецепта за пикантни картофи във фолио.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари