Не знам дали царете така са я яли, но тази рибка натри носа на всички злобни приятелки! Сега...
10 Декември 2016
24845
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Ако търсите оригинални рецепти за топли ястия за празничната маса , определено трябва да обърнете внимание на рибата по царски . Чудесно ястие от риба и зеленчуци под кораот кашкавал.
За приготвянето му можете да изберете всяка риба - например филе минтай , бяла риба или тилапия . Гарантирано ще спечели гостите ви!
Съставки:
1 кг риба
150 гр. майонеза
100 гр.
кашкавал
2 глави лук
1 домат
1 чушка
сол , черен пипер , подправка за риба - на вкус
Приготвяне:
- Нарежете рибата на порции, обелете и нарежете лука на пръстени. Към лука добавете подправката за риба, майонезата, черен пипер и сол, и разбъркайте внимателно.
- Залейте с приготвената марината рибата и разбъркайте.
- Пъхнете рибата в хладилника да се маринова за около 30-40 минути.
- Покрийте тавичка с хартия за печене и поставете отгоре рибата. Излейте отгоре маринатата. Покрийте с нарязани домати и ивички чушка. Намажете всяко парче с още малко майонеза и поръсете с настърган кашкавал.
- Пъхнете ястието в предварително загрята на 200 градуса фурна за около половин час.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари