Нежен дип със сьомга и сметана

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сосове
Нежен дип със сьомга и сметана
Нежен дип със сьомга и сметана
admin
Добавена от: admin
10159
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г филе от сьомга (сурово)
3 с.л. пресен копър, нарязан
2-3 с.л. лимонов сок
1 ч.л. червен пипер
3 с.л. майонеза или ремулада
1 ч.л. сол
200 мл течна сметана
копър за украса

Филето се измива. В тенджерка се слага малко вода, около 1 пръст дълбоко, кипва се и филето се слага в нея. Задушава се около 10 минути, след което се вади и оставя да изстине. Намачква се с вилица, като се отстраняват евентуални костици. Смесва се със солта, лимоновият сок и червеният пипер. Сметаната се разбива на сняг, добавят се майонезата, крема от филето и нарязаният копър. Оставя се за около час в хладилник. Сервира се гарнирано с копър.

* Предлага се към варени яйца или аспержи, или с препечен хляб.
* Може да се сложи в торбичка и да се шприцова за сервирането. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft