Никулденската рецепта за шаран на Шеф Андре Токев

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Никулденската рецепта за шаран на Шеф Андре Токев
Никулденската рецепта за шаран на Шеф Андре Токев
12546
Никулденската рецепта за шаран на Шеф Андре Токев
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Шеф Андре Токев създаде специални рецепти за рибна супа и основно ястие, за да помогне на зрителите да се подготвят за Никулден.

Вкусната, оригинална и впечатляваща вечеря с шаран се приготвя в рамките на час, а резултатите биха впечатлили и най-претенциозното небце.

Кулинарът от журито на MasterChef показа как лесно се почиства рибата от люспите, как се филетира, а от главите и костите приготви апетитен рибен бульон.

Той подчерта, че времето за варене не бива да надвишава 20 минути, за да се съхранят полезните вещества и да се постигне сладкият вкус.

Като добави масло, брашно, червен пипер, копър, маринован пипер, чесън, туршия, мащерка и сол, Андре Токев създаде за екипа на "Тази сутрин" специална рецепта за рибна супа.

Той предложи и един различен прочит на класическия пълнен шаран, който ще спести неудобството от премахването на костите на големия празник.

Готвачът комбинира рибните филета с гарнитура от ориз, праз лук, орехи, лют пипер, доматено пюре, стафиди, сушени манатарки и рибен бульон, за да поднесе на Биляна Гавазова вкусно и питателно основно ястие, което всеки може да приготви в домашни условия.

Защо люспата от шаран в портфейла носи пари и как червеният цвят вещае благодатна година, кога Андре Токев е приготвял риба за първи път, можете да видите тук:

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft