Панирана риба в картофена шуба

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Панирана риба в картофена шуба
Панирана риба в картофена шуба
admin
Добавена от: admin
11548
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 филета риба
350-400 г картофи
2 бр. белтъци
3 с.л. брашно
сол
2-3 с.л. олио
1 глава лук

Лукът се нарязва на ситно или настъргва и се запържва в олиото до златисто. Оставяме да изстине, след което добавяме разбитите белтъци, 1 с.л. брашно, настърганите картофи, посоляваме и разбъркваме добре. Посоляваме леко филетата и овалваме в брашно (останалите 2 с.л.). От двете страни на филетата слагаме от картофената смес и пържим всяка страна около 10-15 минути, като се обръща внимателно.

Рецептата е подходяща и за паниране на друго месо - птиче, свинско. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft