Панирана риба с джинджифилов сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Панирана риба с джинджифилов сос
Панирана риба с джинджифилов сос
admin
Добавена от: admin
8283
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Брашното се смесва с кимиона, кориандъра и червения пипер. Рибното филе се нарязва на кубчета. Белтъците се разбиват на сняг. Кубчетата риба се поръсват с пипер и сол, овалват се в белтъка, след което се изцеждат и се поръсват с овкусеното брашно. Пържат се в уок (дълбок тиган) с повече олио около 5-6 минути, до златисто. В чист тиган се запържват за 1-2 минути нарязаните праз, чесън, джинджифил и лимонова кора. Добавят се лимоновият сок, соевият сос, сусамовото олио, чили (лют пипер) на вкус и 1/3 ч.ч. вода. Вари се около минута и рибата се залива с приготвения сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft