Панирани пълнени чушки с кренвирш

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Панирани пълнени чушки с кренвирш
Панирани пълнени чушки с кренвирш
admin
Добавена от: admin
47318
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 печени и обелени чушки
8 кренвирша
8 парчета кашкавал
За паниране:
2 яйца
100 гр. брашно
100 гр. галета
олио за пържене, сол на вкус

Чушките се изпичат, обелват, почистват от семките и дръжките. 
Всеки кренвирш се завива в парче кашкавал. 
Чушките се разтварят и вътре се поставя кренвиршът (увит в кашкавал), след което чушките се завиват на руло. 
Панират се в брашно, яйце, галета и се пържат в загрята мазнина. 
Вече готови се подреждат върху домакинска хартия, за да попие мазнината. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft