Панирано сирене в сусамова коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Панирано сирене в сусамова коричка
Панирано сирене в сусамова коричка
admin
Добавена от: admin
18208
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр сирене (Фета или Дунавия)
2 яйца
4 с.л. царевично брашно
4 с.л. сусам
щипка бакпулвер
олио за пържене

Сиренето се нарязва на триъгълни парчета с дебелина около 1 см. Яйцата се разбиват с вилица и се смесват с царевичното брашно и щипка бакпулвер + половината сусам. Парчетата сирене се потапят в панировката, след което се овалват допълнително в сусам. Ако разполагате с време, поставете панираните сиренца за 10 минути във фризера. След това изпържете в обилно количество олио, поне 4 пръста, сгорещено предварително. Готовите сиренца отцедете върху домакинска хартия. Поднесете с прясна салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft