Паприкаш със свинско

вход през zajenata.bg
Паприкаш със свинско
admin
Добавена от: admin
33409
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 кг свинско месо
1/2 кг печени чушки
2 глави лук
3 с.л. зехтин
2 с.л. доматено пюре
1 с.л. червен пипер
черен пипер
сол
1/2 л. месен бульон

Време: 70 минути

Свинското месо (1/2 кг) се нарязва на хапки и се вари до омекване. Лукът (2 глави) се нарязва на малки кубчета и се задушава в зехтина (3 с.л.) до златисто. Към него се прибавят месото, нарязаните на едри парчета печени белени червени чушки (1/2 кг), доматеното пюре (2 с.л.), подправките и горещият бульон (1/2 л.). Ястието се вари до готовност. Поднася се топло, поръсено с пресен копър или магданоз.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft