Рецепти с чушки за зимата

вход през zajenata.bg
1010408

Парени камби туршия

8 кг червени чушки камби
За маринатата:
2 л вода
2 л оцет
250 г сол
1/2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
черен пипер, дафинов лист
целина, чесън
аспирин

Камбите се надупчват с игла. Слагат се в заврялата саламура само да променят цвета си. След като изстинат се нареждат плътно в буркани от 3 л. Заливат се със студената марината. Стоят 2-3 дена. Отново се изсипва маринатата в дълбок съд, завира, охлажда се и се налива в бурканите. Слагат се и по 6-7 аспирина на един буркан (счукани и разтворени в маринатата). Запечатват се. Не се стерилизират. Като се пълнят бурканите между камбите се слага листа целина и чесън.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft