Патешко с кестени по лионски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Патешко с кестени по лионски
Патешко с кестени по лионски
admin
Добавена от: admin
13647
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистената патица се задушава, като се посолява отвън и отвътре, връзва се с канап, за да се приберат краката и да изпъкнат гърдите и се слага в подходяща тенджера с масло. Поставя се във фурната, за да се зачерви отвсякъде, като преди това се залива с червеното вино. Готовата патица се на чиния и се гарнира с лукчетата, пълнени с масло и смесени с обелени кестени, също полети с масло и със сока от печеното месо. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft