Паша кюфтенца с лук

вход през zajenata.bg
Паша кюфтенца с лук
admin
Добавена от: admin
12208
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Първо се приготвят кюфтенцата: половината лук се нарязва на ситно, добавят се каймата, черният пипер, солта, яйцето и оризът. Обърква се добре и се оставя 15 мин. да почине. Оформят се 15 кюфтета. Пържат се в загрято олио от всички страни. В същото олио се запържва останалия лук, нарязан на едро, добавя се 1 лъжичка сол, за да омекне лукът, пипер и чубрица на вкус. Запържва се. След това лукът се прехвърля в тава, върху него се нареждат кюфтенцата и се добавя още 1 чаша вода. Пече се на 200 градуса около 60 мин.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft