Персийски тутманик - без месене, само бъркаш, печеш и ядеш

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Персийски тутманик - без месене, само бъркаш, печеш и ядеш
Персийски тутманик - без месене, само бъркаш, печеш и ядеш
admin
Добавена от: admin
181293
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 яйца

1 1/2 ч.ч. олио

2 ч.ч. кисело мляко

3 к.л. сода

3 ч.ч. натрошено сирене

3 ч.ч. брашно

Разбиват се яйцата, прибавят се постепенно олиото, млякото (заедно с разтворената в него сода) и брашното. Трябва да се получи кексово тесто. Прибавя се натрошеното сирене, разбърква се и сместа се изсипва в намазнена тавичка. Намазва се с едно яйце и се пече се на умерена температура до златисто.

По желание в тестото може да добавите нарязан ситно колбас, маслини и пр.

Автор: lakomnik.bg

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft