Печен камембер по провансалски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Печен камембер по провансалски
Печен камембер по провансалски
admin
Добавена от: admin
23767
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 опаковка сирене Камембер в дървена кутийка
прясна мащерка
сол и прясно смлян черен пипер
розов пипер на зърна
малко вино Мускат, шери или Шардоне 

Загрейте фурната на 210 градуса. Махнете хартиената опаковка на сиренето, отрежете тънък слой от повърхностната корчка и сложете сиренето обратно в дървената кутийка. Поръсете с малко мащерка, сол и смлян черен пипер. Отгоре поръсете с малко от алкохола (или зехтин) и запечете 10-тина минути на много силна фурна. Разтопеното сирене поръсете с малко нарязан копър или прясна мащерка, както и със зрънцата розов пипер. Поднесете веднага с прясна багета или франзела!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft