Печен нахут по марокански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Печен нахут по марокански
Печен нахут по марокански
admin
Добавена от: admin
27829
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 г нахут от консерва
2 супени лъжици зехтин
2 чаени лъжички кимион
1 чаена лъжичка счукан кориандър
1/2 чаена лъжичка чили на прах
1/2 чаена лъжичка канела на прах
1/4 чаена лъжичка счукан бахар
1/4 чаена лъжичка смлян джинджифил
щипка кайенски пипер
сол

Смесете всички подправки и ги разбъркайте добре.
Отцедете нахута, измийте го и го подсушете. Сложете го в тавичка и го поръсете със зехтина и подправките. Печете на умерена фурна докато покафенее.
Можете да поднесете ястието както топло, така и студено.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft