Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
713798

Печени свински ребърца

Продукти:

свински гърди
сол
черен пипер
червен пипер
чубрица
кимион
бира или вино
 

Начин на приготвяне:

Ребрата се овкусяват добре с подправките. Нареждат се в тава. Налива се бирата (или виното) и малко мазнина. Покрива се с домакинско фолио и се слага да се пече, но не на максимална температура, за да не загорят. След около 30-40 мин. фолиото се маха и ребрата продължават да се пекат на 200°С до готовност.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft