Печено месо по балкански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Печено месо по балкански
Печено месо по балкански
admin
Добавена от: admin
16103
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 г младо телешко (агнешко) месо
5-6 глави лук
4-5 скилидки чесън
1 чаша бяло вино
7-8 лъжици свинска мас
1 връзка магданоз (може стерилизиран или замразен)
1 лъжичка червен пипер
1 люта пиперка
сол

Измитото месо подсушете с кърпа. Шпиковайте го с чесъна и сложете в съд за печене. Нарежете на филийки лука и покрийте месото. Посолете на вкус. В отделен съд смесете магданоза и пиперката, нарязани на ситно, червения пипер и виното и изсипете върху месото. Залейте с мазнината. Покрийте съда плътно с фолио и печете 1 ч в умерена фурна, без да отваряте. Ястието можете да приготвяте с агнешко месо и пресен лук.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft