Печено пълнено авокадо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Печено пълнено авокадо
Печено пълнено авокадо
admin
Добавена от: admin
9800
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 глава лук
16 мл. масло
2 големи узрели авокадо (разполовени и с махнати костилки)
120 мл. нарязани орехи или бадеми
120 мл. сирене Грюер (нарязано на кубчета)
4 с. л. настъргано сирене (Пармезан)
2 с. л. накълцан магданоз
2 с. л. шери (или сухо бяло вино)
сол и черен пипер на вкус

Загрейте фурната до 200°C.
Запържете лука в маслото за около 10 мин. Междувременно, издълбайте с лъжичка месото на авокадото почти до кожата, като внимавате да не я повредите. Нарежете месото на авокадото на кубчета. Прибавете опържения лук към авокадото, а също и орехите (бадемите), сиренето, магданоза и шерито. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Натъпчете сместа в авокадото, сложете го в плитък отнеупорен съд за печене и печете 10-15 мин. Сервирайте веднага. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft