Печено свинско филе-акордеон

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Печено свинско филе-акордеон
52100
Печено свинско филе-акордеон

Нужни продукти:

500 гр. свинско филе

200 гр.

кашкавал

2 домата

3 скилидки чесън

сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете кашкавала на филийки, доматите на кръгове, а чесъна на плочки.

Направете разрези по филето, така че да може да поставите между тях доматите и кашкавала. Овкусете със сол, черен пипер и каквато друга подправка желаета. Самите разрези също натрийте с подправки и след това в тях сложете по парче кашкавал, кръгче домат и плочка чесън.

Увийте месото във фолио и печете за около час на 180 градуса.

През това време може да приготвите гарнитура от картофи, във формата на гъби. За целта сварете до готовност малки картофи, без да ги обелвате. След това от тях оформете гъби, които запържете за малко в нагорещено олио до образуването на златиста коричка.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft