Рецепти за вкусни пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета на фурна
261988

Пилешки дробчета на фурна

1 кг пилешки дробчета
3 големи глави кромид лук
1 морков
100 гр гъби печурки
1 ч.л. мед
50 мл червено вино
смлян черен пипер и сол на вкус

* Дробчетата се измиват няколко пъти със студена вода докато последната вода стане чиста (може да ги накиснете за 30 минути). По-големите срежете на парчета
* Лука нарежете на едро на кръгчета, морков също на тънки кръгчета, а гъбите на четвъртинки
* Всичко се смесва и се добавя олиото, смления черен пипер и сол на вкус, лъжичка мед и виното
* Разбърква се и се разпределя в тава
* Пече се на средна фурна до готовност

Поднася с топло поръсено с нарязан на ситно праз, магданоз и кисли краставички и червено вино.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft