Рецепти за вкусни пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
261996
Пилешки дробчета с лук

Пилешки дробчета с лук

450 г пилешки дробчета
2 глави лук
2-3 с.л. масло
1/3 ч.ч. вино
1/3 ч.ч. пилешки бульон
1 с.л. соев сос
сол
черен пипер

1. Нарежете лука на тънки филийки. Загрейте в дълбок тиган маслото. Добавете лука и го запържете на ниска температура докато се карамелизира. Разбърквайте го често.

2. В това време накиснете дробчетата в студена вода за да им излезе кръвта. Подсушете ги с домакинска хартия. Прибавете ги към лука. Увеличете температурата и ги запържете от всички страни.

3. Прибавете виното, пилешкия бульон и соевия сос. Подправете със сол, черен пипер и прясна мащерка. Варете още няколко минути, само докато се изпари алкохола от виното. Не преварявайте дробчетата, нека да останат леко розови в средата.
4. Сервирайте дробчетата с гарнитура от картофено пюре или сварен ориз.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft