Пилешки дробчета с яйца и гъбен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пилешки дробчета с яйца и гъбен сос
Пилешки дробчета с яйца и гъбен сос
admin
Добавена от: admin
24612
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Лукът и гъбите се нарязват и се запържват в маслото. След 2-3 минути се добавят 1 с.л. брашно и пилешкият бульон, разтворен в 200-300 мл гореща вода. Добавят се и суровите дробчета и ястието се оставя да къкри около 10 минути. Яйцата се сваряват отделно за около 5 минути. Обелват се и се прибавят към дробчетата. Вари се още около 5 минути. Поръсва се с магданоз и черен пипер.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft