Пилешко задушено с карфиол и сметана

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Пилешко задушено с карфиол и сметана
Пилешко задушено с карфиол и сметана
admin
Добавена от: admin
24249
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 бр. пилешки гърди
300 мл. бульон пилешки
250 гр. карфиол
200 мл. бяло вино
50 гр. сметана квасена
30 гр. кашкавал
2 скилидки чесън - стар
1/4 вр. магданоз пресен
50 гр. кромид лук - стар

Запържете в олиото ситино нарязаните лук и чесън, докато омекнат. Добавете пилешкото месо, предварително сварено и нарязано на едри парчета и разбъркайте. Сипетевиното и бульона и оставете да заври. Оставете на тих огън да ври 10 минути. Добавете карфиолa, разделен на млки цветчета и продължете да варите. Варете, докато пилето и карфиолът се сварят напълно. Подправете на вкус със сол и черен пипер, добавете сметаната, кашкавала и магданоза. Похлупете и оставете ястието да се задуши.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft