Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730532

Пирожки с кайма

400 мл прясно мляко
4 бр. големи картофи
50 мл олио
40 г мая
3 бр. яйца
1 ч.л. сол
брашно, колкото поеме
пържена кайма за плънката

Сваряват се картофите и се намачкват добре докато са горещи. Добавят се яйцата, разтворената в топлото мляко мая, олиото и солта. С брашно се замесва не много твърдо тесто. Разточва се и се нарязва на правоъгълници, слага се по малко от плънката с мляното месо и се завиват на пирожки. Пържат се в сгорещена мазнина на умерена температура. Сервират се топли.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft