Пилешко с бира-лесни рецепти

вход през zajenata.bg
1352725

Пияно пиле с бира

Продукти: 1 пиле, 1 бира, сол, червен пипер, 1 книжен плик, масло за намазване.

Пияно пиле с бира приготвяне: почистеното и измито пиле се осолява отвън и отвътре, намазва се отвън с размекнато масло и се поръсва с червен пипер. После се пъхва в книжния плик от дебела амбалажна хартия, който се завързва добре с конец. В тавичка се поставя скара (метална или от дървени летвички) и се налива част от бирата. Пилето с плика се слага на скарата, без да докосва течността. Пече се в силна фурна, от време на време пликът се полива с бира. Към средата на печенето пилето се обръща на другата страна. Става сочно и вкусно като пиле на грил. Сервира се с гарнитура от пържени или варени картофки с лук, оцет и олио.

1 2 3 4 5
6
7 8
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft